• Fitness Image
  • Muskuj barku
  • Ushqimi

1. Dalje në ajër të pastër
Ne si njerëz të angazhuar gjithnjë e m
ë tepër, jemi duke u shkëputur me natyrën dhe kjo na dërgon në një jetë jo të shëndetshmeNe jetojmë  qytetene jetojmë në apartamentene punojmë brënda ndërtesave duke kaluar shumë kohë në ambiente të mbyllura, por FitNatyra ju inkurajon që të zhvendoseni nga teknologjia dhe të arsyetoni se ju duhet të thithni ajër të paster. Sa më shpejt që do të vendosni të merrni pjesë, qoftë edhe në një seancë të vetme tek FitNatyra në ajër të pastër, do të kuptoni se ky është me të vërtetë vendi ku ju duhet të ndodheni.

2. Përvoje personale
Pasi ecni nëpër park, përgjatë liqenit ju mund të takoni të njohur dhe të bisedoni me ta për mirëqenien, për rëndësinë e fitnessit, të ushqyerit dhe sesi lidhen me natyrën. Ky komponent për shëndetin dhe mirëqenien aktualisht nuk ofrohet nga kompani të tjera të trajnimit në palestër. Megjithatë tek FitNatyra, ne inkurajojmë edukimin brënda seancave tona dhe kjo do të rrisë motivimin tuaj për të ushtruar rregullat dhe për të mbajtur ushqimin tuaj në rrugën e duhur. Ne ju ofrojmë një kthesë të vërtetë në ndihmë të shëndetit dhe mirëqenies tuaj!

3. Përmirëson gjëndjen tuaj shpirtërore
FitNatyra ju jep siguri, se do të ndiheni gjithmonë energjinë pranë saj. 
Kur ju të ndodheni në natyrë do të ndiheni disi ndryshe .... stresi i juaj do të largohet dhe çdo gjë që është shqetësuese zhduket. Kjo vjen duke qenë pranë FitNatyra dhe duke u bërë  rilidhës me natyrënSikur edhe vetëm 15 minuta ushtrime me FitNatyra do të kuptoni rëndesinë për të mbajtur një trup të shëndetshëm dhe mëndje të shëndoshë.

4. Merr motivim
Ushtrimet n
ë natyrë janë të lidhura me një rritje të kënaqësisë së përgjithshme dhe një ”lufte” për rritje të intensitetit, ku në të vërtetë pas saj do të filloni të merrni kënaqësinë e stërvitjes.

5. Efikasiteti
Tek FitNatyra, pajisja kryesore është KOHA që ju do te vendosni të mbërrini tek ne. Ketu nuk ka makineri apo pajisje që enden si të humbura nëpër dyshemetë e palestrave. E gjitha ajo që ju duhet është një tapet personal, të dëgjoni trainerin dhe të bëni lëvizjet në natyre bashkë me qetësinë që do ju ofrohet. 

6Trajneri një mik i mirë
Seancat tona janë krejtësisht jo-frikësuese dhe t
ë përshtatshme për të gjitha nivelet e fitnessitTraineri është miqësor dhe do të jetë atje për të dhënë kujdes në teknikën tuaj të saktë të ushtrimeve. Të bisedoni me të për shqetësimet që ju keni në lidhje me trupin dhe shëndetin tuaj, që ju në fund të merrni atë që prisnit.

7Eksperiencë
FitNatyra përpiqet për të punësuar trajnerë me njohuri të ekspertëvepersonalitete miqësoreq
ë të kujdesen për suksesin tuajKemi lënë egon tonë në shtëpi për të inkurajuar klientët tanë të bëjnë të njëjtën gjëNe kërkojmë stërvitje shumë të personalizuara, edukimin dhe motivimin për të siguruar suksesin tuaj me shërbimet tona.

8Sfidoni veten tuaj
Ju duhet të sfidoni dhe të mos mërziteni me rutinën. Nga programet e ndryshme të stërvitjes që do të merrni pjesë, ndryshon dhe zhvillimi juaj. Në çdo seancë, trajneri do të përgatisë një stërvitje ndryshe me pajisjet e FitNatyra bazuar në formën tuaj. Kjo ështe një mënyrë efektive që çon më shpejtë për të fituar rezultat, per ata që nuk kanë shumë kohë për t'u përshtatur në një stervitje rutinë.

9.  Fleksibilitet
FitNatyra ofron nj
ë stërvitje totale të trupit e përshtatshme për të gjitha nivelet. Ne i punojmë grupet e muskujve në formën më të përshtatshme qe ato të adoptohen sa më shpejt për seancat që vijnë pas. Në këtë mënyre, ju do të stërviteni me intensitet duke goditur të gjitha grupet e muskujve në një periudhë të shkurtër kohe dhe në një mënyrë më të sigurt dhe më të efektshme.

10.  Këshilla të sinqerta
Nëse jeni lodhur duke marre këshilla konfuze dhe kontradiktore në stërvitje për pjesen e të ushqyerit, por ju kërkoni përgjigje të detajuara për të gjitha pyetjet tuaja, atëherë FitNatyra është për ju. Nëse doni një trajner me integritet dhe që të ndaje me ju informacion të ndershëm dhe të paanshëm lidhur me shëndetin tuaj, ejani tek ne.

Stervitje ne shtepi

Nëse nuk keni kohë të vini në natyrë,  ne ju sjellim, palestrën në shtepinë tuaj ! Ka shumë arsye për tu ushtruar në shtëpi me trajner personal,  per cdo lloj niveli stervitor, moshe
 

Traineri

foto2Une quhem Denis Kadri Nuriu lindur dhe banues në Tiranë, më 13/07/1979.

Lexo me shume ...

Kontaktet

Na kontaktoni:

Phone +355692391257
email info@fitnatyra.al
web www.fitnatyra.al

Kontakto me ne...

© 2018 Fit Natyra
Created by Click Solutions Albania