• Fitness Image
  • Muskuj barku
  • Ushqimi

Nëse nuk keni kohë të vini në natyrë,  ne ju sjellim, palestrën në shtepinë tuaj !
Ka shumë arsye për tu ushtruar në shtëpi me trajner personal,  per cdo lloj niveli stervitor, moshe dhe gjinie. 
FitNatyra vjen në shtëpinë tuaj në Tiranë, në kohën tuaj të dëshiruar, me të gjitha pajisjet e nevojshme
për një stërvitje të personalizuar, funksionale dhe efikase.
Përgjegjësia e rezultateteve që ju do të merrni sipas çdo ushtrimi në komoditetin e shtëpisë tuaj është e jona.
Gjithsesi për më tepër informacion kontaktoni me ne.

Stervitje ne shtepi

Nëse nuk keni kohë të vini në natyrë,  ne ju sjellim, palestrën në shtepinë tuaj ! Ka shumë arsye për tu ushtruar në shtëpi me trajner personal,  per cdo lloj niveli stervitor, moshe
 

Traineri

foto2Une quhem Denis Kadri Nuriu lindur dhe banues në Tiranë, më 13/07/1979.

Lexo me shume ...

Kontaktet

Na kontaktoni:

Phone +355692391257
email info@fitnatyra.al
web www.fitnatyra.al

Kontakto me ne...

© 2018 Fit Natyra
Created by Click Solutions Albania