• Fitness Image
  • Muskuj barku
  • Ushqimi

Një format i ri stervitje dedikuar boksit, por qe i sherben stervitjes kardiovaskulare sidomos tek femrat. Me këtë risi ju do të përmirësoni fuqinë tuaj në pjesën sipërme të trupit duke humbur peshë njekohesisht.

Stervitje ne shtepi

Nëse nuk keni kohë të vini në natyrë,  ne ju sjellim, palestrën në shtepinë tuaj ! Ka shumë arsye për tu ushtruar në shtëpi me trajner personal,  per cdo lloj niveli stervitor, moshe
 

Traineri

foto2Une quhem Denis Kadri Nuriu lindur dhe banues në Tiranë, më 13/07/1979.

Lexo me shume ...

Kontaktet

Na kontaktoni:

Phone +355692391257
email info@fitnatyra.al
web www.fitnatyra.al

Kontakto me ne...

© 2018 Fit Natyra
Created by Click Solutions Albania