• Dieta të shëndetshme
 • Stërvitje vetëm për vetëm me trajnerin
 • Stërvitje në grup jo më tepër se 5 persona
 • Stërvitje për femijë mbi 5 vjeç
 • Fitness i përgjithshëm
 • Programe të vecanta për cdo lloj niveli
 • Programe për rënie nga pesha
 • Programe për tonifikim muskujsh
 • Programe për rritje të rezistencës
 • Programe specifike për sportistë
 • Programe për para/pas lindje
 • Cirkuite
 • etj....

Stervitje ne shtepi

Nëse nuk keni kohë të vini në natyrë,  ne ju sjellim, palestrën në shtepinë tuaj ! Ka shumë arsye për tu ushtruar në shtëpi me trajner personal,  per cdo lloj niveli stervitor, moshe
 

Traineri

foto2Une quhem Denis Kadri Nuriu lindur dhe banues në Tiranë, më 13/07/1979.

Lexo me shume ...

Kontaktet

Na kontaktoni:

Phone +355692391257
email info@fitnatyra.al
web www.fitnatyra.al

Kontakto me ne...

© 2018 Fit Natyra
Created by Click Solutions Albania