Të gjithë ne kemi nevojë për një ndihmë të vogël në ushtrime edhe në qoftë se ne kemi që duke i bërë ato për një kohë të gjatë. Disa njerëz janë në mëdyshje ta nisin stërvitjen me trainer personal apo jo. Kjo kategori është e pasigurtë për atë që kërkojnë, qoftë edhe për vlerën e parave në fund të funditMegjithatë, ka nga ata që zgjedhin për tu stërvitur dhe për të marrë shërbimet e një trajneri personalKa disa arsye, se pse shërbimet e këtyre profesionistëve janë të kërkuaraDisa njerëz planifikojnë për të punuar ne natyrë me një plan të përshtatur për ta, për të humbur peshë ose per të marrë forma te rregullta në trupin e tyreTë tjerët thjesht duhet të mbahen përgjegjës për planet e tyre të stërvitjes

Kudo që të jeni  stërvitjen tuaj ditorenjë trajner personal mund të jetë vetëm ai ose ajo që do të marrë në dorë udhëtimin tuaj për nivelin e ardhshëm të stërvitjes.

Ju duhet të dini për trainerin personal se: 

·         Trajneri personal ju siguron llogaritje dhe motivim

·         Trajneri personal ofron eksperiencën e tij personale

·         Trajneri personal ju shtyn dhe mbështet në stërvitje

·         Trajneri personal do të kujdeset për përgatitjen e planit tuaj stërvitor

·         Trajneri personal zvogëlon mundësinë e një dëmtimi gjatë stërvitjes

·         Trajneri personal ju siguron stërvitje të freskët në seancat vijuese

·         Trajneri personal ju lejojnë të shihni rezultatet e fituara në stervitje

·         Trajneri personal ju bën stërvitje argëtuese në mënyre që ngarkesa të mos ndihet

·         Trajneri personal ju ndihmon të stërviteni qoftë edhe për një event sportiv

·         Trajneri personal do të asistojë në qëllimin tuaj për të humbur peshë

Përfitimet e përgjithshme nga stërvitja me trajner personal:

·         Humbje peshe

·         Formimin e trupit dhe toninifikim të muskujve

·         Stërvitje kardiovaskulare

·         Rritje të enërgjisë dhe rezistencës

·         Rritje të performancës sportive

·         Rritje te forcës se muskujvemuskuj rezistent dhe muskuj fleksibel

·         Përmirëson koordinimin

·         Përmirëson imunitetit

·         Redukton stresin dhe ankthin

·         Rritje te dëshirës seksuale

·         Përmirëson vetë-respektin 

Stervitje ne shtepi

Nëse nuk keni kohë të vini në natyrë,  ne ju sjellim, palestrën në shtepinë tuaj ! Ka shumë arsye për tu ushtruar në shtëpi me trajner personal,  per cdo lloj niveli stervitor, moshe
 

Traineri

foto2Une quhem Denis Kadri Nuriu lindur dhe banues në Tiranë, më 13/07/1979.

Lexo me shume ...

Kontaktet

Na kontaktoni:

Phone +355692391257
email info@fitnatyra.al
web www.fitnatyra.al

Kontakto me ne...

© 2018 Fit Natyra
Created by Click Solutions Albania